Лични данни

Сайтът www.kadiffe.com е собственост на Тара Интернешънъл ООД. Сайтът предлага на клиентите си достъп до продуктов каталог на собствената марка на дружеството – KADIFFE . Компанията не извършва онлайн търговия за частни лица. Политика на Тара Интернешънъл ООД е поръчка и закупуване да може да се осъществява чрез предоставените в контактната форма в сайта данни – име на лицето, което поръчва, телефон, e-mail, физически адрес, име на салон.

Настоящата Политика за поверителност на личните данни описва как Вашата лична информация се обработва, когато предоставите свои данни чрез контактната форма в сайта.

Настоящата Политика за поверителност на личните данни е в съответствие с Регламент 679/2016 и Закона за защита на личните данни в Република България.

ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Когато посещавате сайта www.kadiffe.com, той автоматично събира определена информация за вашето устройство, включително информация за вашия уеб браузър, IP адрес, часова зона и някои бисквитки, които са инсталирани на вашето устройство. Освен това, докато разглеждате сайта, ние събираме информация за отделните страници или продукти, които преглеждате, какви сайтове или ключови думи при търсене са ви насочили към www.kadiffe.com, както и информация за това как си взаимодействате със сайта. Ние наричаме тази автоматично събирана информация „Информация за устройството“.

Сйтът събира информация за устройството Ви, използвайки следните технологии:

- Бисквитки – файлове с данни, които се инсталират автоматично на вашето устройство или компютър и често включват анонимен уникален идентификатор. За повече информация относно бисквитките и как да деактивирате бисквитките, посетете http://www.allaboutcookies.org

- Лог файлове - проследяват действията на сайта и събират данни, включително вашия IP адрес, тип браузър, доставчик на интернет услуги, препращащи / изходни страници и лог за дата и час.

- Web beacons, „тагове“ и „пиксели“ са електронни файлове, използвани за запис на информация за това как разглеждате Сайта.

КАК ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ?

Когато сте в нашия сайт www.kadiffe.com, използваме информацията за устройството, за да ни помогне да открием потенциален риск (чрез вашия IP адрес), а също така и за подобряване и оптимизиране на сайта (например чрез генериране на анализи за това какво разглеждате, как си взаимодействате със сайта, както и за оценяване на резултати от наши маркетингови и рекламни кампании).

Също така събираме информация за устройството, за да Ви доставим подходящо съдържание и реклами на партньорски сайтове, както и за да измерваме или разбираме ефективността на рекламите.

Когато поръчвате

Когато оставите свои данни чрез контактната форма, ние се свързваме с Вас, за да разберем от какво имате нужда и да Ви предложим най-добрата оферта за това. Използваме събраните в този процес Ваши лични данни (име и фамилия, адрес за доставка, телефонен номер, e-mail), за да организираме доставката на желаните от Вас продукти.

Ние може да обработваме следните категории Ваши лични данни:

  1. Данни за комуникация, които включват всяка комуникация, която ни изпращате, независимо дали чрез имейл, текстово съобщение (SMS), съобщения в социалните мрежи, публикуване в социални медии или други комуникационни канали. Обработваме тези данни с цел осъществяване на връзка с вас, за установяване на недобросъвестни прояви и за правна защита.
  2. Потребителски данни, които включват данни за това как използвате сайта. Обработваме тези данни, за да управляваме ефективно сайта – да гарантираме сигурността му, да поддържаме резервни копия на сайта, както и за да гарантираме, че Ви осигуряваме по-бърз и лесен достъп до персонализирано за Вас съдържание, базирано на анализ на взаимодействието Ви със сайта.
  3. Технически данни – включват данни за използването на сайта, вашия IP адрес, вашите данни за вход, подробности за вашия браузър, продължителност на посещението ви в сайта, пътища за навигация, подробности за брой посещения в сайта, настройки на часовата зона на устройствата, които използвате за достъп до сайта. Източникът на тези данни събираме от система за анализ на проследяването. Обработваме тези данни, за да анализираме използването на сайта, за администрирането и защитата му, както и за да ви доставим интересно за Вас съдържание и реклами.
  4. Маркетингови данни, които включват данни за предпочитанията Ви при получаване на наши маркетингови съобщения и за предпочитан начин на комуникация от Ваша страна. Обработваме тези данни, за да ви осигурим участие в организирани от нас или от наши партньори промоции, томболи за награди и безплатни подаръци, както и за да ви доставим подходящо съдържание.

Можем да използваме гореописаните видове данни и за да ви доставяме подходящо съдържание и реклами (включително реклами във Facebook, Instagram, Twitter и др.), за да измерваме ефективността на рекламата. Законовото основание за тази обработка са наши легитимни интереси, които включват и разширяване на бизнеса ни.

УСЛУГИ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ

Ние не разкриваме Ваши лични данни пред трети страни, освен в ситуация, в която третата страна е част от предоставянето на услуга за Вас, напр. на куриерската служба, която ще достави поръчката Ви.

Използваните от нас доставчици от трети страни ще събират, използват и разкриват вашата информация само до степента, необходима им да извършват услугите, които ни предоставят.

Ние използвам Google, за да ни помогне да разберем как клиентите използват сайта ни – можете да прочетете повече за това как Google използва личната ви информация тук:

https://policies.google.com/privacy?hl=bg

Можете също да се откажете от Google Analytics тук:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

И накрая, можем да споделяме Вашата лична информация, за да спазвам приложимите закони и разпоредби, да отговаряме на призовки или друго законно обосновано искане за информация, което получаваме, както и за защита по друг начин на нашите права.

Ние не продаваме или споделяме с друга компания лична информация. Ние не купуваме данни от други администратори на лични данни.

Моля, вижте по-долу подробности за използваните от нас услуги на трети страни:

Интернет сайт

Нашият сайт е хостван от SuperHosting.bg. Можете да се запознаете с тяхната Политика за поверителност тук:

https://www.superhosting.bg/web-hosting-page-terms-and-agreements

Instagram

Можем да предлагаме артикули за продажба през Instagram, напр. публикация или продажба чрез Instagram Stories. За да изпълним поръчки, направени чрез Instagram, комуникираме с клиента чрез услугата за директни съобщения на Instagram, за да организираме доставка, да потвърдим адреса и да организираме плащането. Не използвам информацията, предоставена чрез този текстови разговор за друго, освен за изпълнение на договорената поръчка. Можете да се запознаете с Политиките за поверителност на Instagram тук:

https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

ПОРЪЧКИ ЗА ДОСТАВКА

За доставка на поръчаните от Вас продукти ние използваме куриерска фирмаЕконт. Можете да се запознаете с Политиката за защита на личните данни на Еконт на следния адрес:

https://www.econt.com/econt-express/privacy-policy

(Ако се използва друга куриерска фирма, това трябва да го променим с данните на другата фирма)

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Марката ни KADIFFE име профил в следните социални медии:

Instagram

Facebook

Twitter

Въпреки че ние не получаваме клиентски данни от тези сайтове без съгласието на клиента, всеки от тези сайтове има собствена политика за поверителност и ние насърчаваме клиентите си да се запознаят с техните политики по отношение на личните данни:

https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

https://en-gb.facebook.com/policy.php

https://twitter.com/en/privacy

ПОВЕДЕНЧЕСКА РЕКЛАМА

Както е описано по-горе, ние използваме вашата лична информация, за да ви предоставим целенасочени реклами или маркетингови съобщения, за които смятаме, че могат да представляват интерес за Вас. За повече информация как работи насочената реклама, можете да посетите образователната страница на Network Advertising Initiative (NAI) на адрес:

http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work

Можете да се откажете от целенасочената реклама, като използвате връзките по-долу:

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Как получаваме съгласието Ви?

Когато, за целите на осъществяване на поръчка и доставка, ни предоставяте лична информация чрез попълване на контактната форма в сайта, Вие декларирате, че сте съгласни с видовете обработка на лични данни, които ние извършваме, свързани само с тази конкретна цел.

Ако, след като направите поръчка, промените решението си и се откажете, ние ще пазим Вашите данни за срок от 6 месеца, след което ще ги заличим.

ВАШИТЕ ПРАВА

Съгласно Регламент 679/2016 и ЗЗЛД Вие имате следните права

  • правото да бъдете информирани, че се извършва обработка на Ваши данни, какъв вид обработка се извършва, колко време се съхраняват данните Ви, за какви цели се обработват, какви мерки се предприемат за сигурността им;
  • правото на достъп до личната информация – Вие имате право да получите достъп до Вашите съхранявани данни и до данни, обработвани към момента на искането за достъп;
  • право да изискате от администратора достъп до, коригиране или изтриване на лични данни или ограничаване на обработването на лични данни – Вие имате право да поискате Ваши грешни, непълни, неточни или неактуални данни да бъдат коригирани;
  • право да направите възражение срещу обработването – Напр. можете да възразите срещу използването на e-mail за целите на директния маркетинг;
  • правото на преносимост на данните – Вие имате право да поискате от Тара Интернешънъл ООД да бъде осигурен структуриран, широко използван и машинно четим формат при пренасяне на данни;
  • право на оттегляне на съгласието по всяко време – Вие можете да оттеглите съгласието си за обработване на лични данни, без да е необходимо да се аргументирате. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на предишно обработване;
  • правото на жалба до надзорен орган – Вие имате право да подадете жалба или възражение до надзорния орган в страната:

София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Център за информация и контакти - тел. 02/91-53-518

Приемна - работно време 9:00 - 17:30 ч.

Електронна поща: kzld@cpdp.bg

Интернет страница: www.cpdp.bg

  • правото „да бъдеш забравен“ – Вие имате право да поискате да бъдат изтрити Ваши лични данни, ако смятате, че обработването е незаконно или смятате, че предоставените лични данни не са необходими повече на Тара Интернешънъл ООД. В някои случаи обаче дружеството ще запази личните данни, ако това се налага по отношение на осигуряване на законосъобразността на дейността му и спазване на законови и нормативни изисквания

ЗАПАЗВАНЕ НА ДАННИ

Ние ще запазим личните Ви данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, включително за целите на удовлетворяване на всички законови, счетоводни или отчетни изисквания.

Когато решаваме колко е точното време за запазване на данните, ние разглеждаме обем, естество и чувствителност на данните и извършените сделки, потенциален риск от неразрешено използване или разкриване, целите на обработката и дали осигуряването на нашите законни интереси може да бъде постигнато с други средства и по други законови изисквания.

За данъчни цели законът изисква от нас да съхраняваме основна информация за нашите клиенти (включително данни за контакт, самоличност, финансови данни и транзакции, обективирани чрез платежни документи) в продължение на пет години.

При някои обстоятелства можем да анонимизираме Ваши лични данни за изследователски или статистически цели, като в този случай можем да използваме тази информация за неопределено време, без да Ви уведомяваме допълнително.

ПРОМЕНИ

Ние можем да актуализираме настоящата Политика във времето с цел да отразим промените в нашите практики или поради други оперативни, правни или регулаторни причини.

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

По смисъла на Регламент 679/2016 и Закона за защита на личните данни в Република България Тара Интернешънъл ООД е администратор на лични данни.

Ако имате някакви въпроси или притеснения, можете да се свържете с нас по следните начини:

Адрес: София, ул. “Дамян Груев” №46 ПК 1463

Телефон:  0898 670 071

E-mail: office@kadiffe.com

 

Дата на последна редакция: 20.01.2020 г.

Сравнение на продукти